25 години професионализъм! Честит празник, ЦСМП Благоевград!

Екипите към филиалите за спешна медицинска помощ от Симитли, Кресна, Банско, Разлог, Гоце Делчев, Сатовча, Якоруда, Сандански, Петрич и Благоевград се събраха, за да отпразнуват 25 години от създаването си.

Д-р Красимир Михайлов- директор на ЦСМП Благоевград приветства колегите си и им благодари за тяхната всеотдайност при изпълнение на служебните ангажименти!

“Още една година измина, изпълнена с много труд, много жертви, много тъга, но и с положителни моменти. И тук е мигът да се похвалим, че успяваме до голяма стрпен да се преборим с коварните болести на днешното съвремие и да спасим десетки човешки животи, които днес да могат заедно с нас да вдигнат чаши за наздравица и да си пожелаят дълголетие и по-малко болести в утрешния ден!”

Желанието и усилията ни да предоставяме качествена медицинска грижа продължават да бъдат единствената цел на всеки работещ в спешен център Благоевград.

Измина още една година, която бе изпълнена с множество предизвикателства и непрекъсната, неуморна борба за живота на пациентите.

Това са само част от разговорите, придружени със спомени и пожелания на спешните медици, които се събраха на стилно парти в парк-хотел “Бачиново”, за да се отпуснат и забавляват на рождения си ден.

И на рожден ден, като на рожден ден! Тематична торта предизвика хиляди усмивки на лицата на спешните медици, които показаха, че са професионалисти и имат страхотни певчески и танцови умения.

Спешните екипи си пожелаха на първо място здраве и сила, за да продължават да осигуряват адекватна, навременна и достъпна грижа за всеки нуждаеш се от тяхната помощ.

Честит рожден ден!

Бъдете здрави!

Източник: Информационна агенция e-79.com